İdari ve Mali İşler Müdürü

abdullah kocabay

Abdullah KOCABAY
İdari ve Mali İşler Müdürü

1988 yılında Sivas iline bağlı Yıldızeli ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Yıldızeli'nde tamamlamıştır.

Cumhuriyet Üniversitesi Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Televizyon Yayıncılığı Bölümünden 2009 yılında mezun olmuştur.
2013 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Bölümünden, 2020 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur.
 2016 yılında Tokat Dr. Cevdet AYKAN Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde göreve başlamış olup, 2016 yılı Aralık ayında Yıldızeli Devlet Hastanesine atanmıştır. Hastanemizde istatistik ve mutemetlik birimlerinde görev yapmış olup 2021 yılı Ağustos ayından 2022 yılı Aralık ayına kadar Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür.
2023 yılı Ocak ayında İdari ve Mali İşler Müdürlüğü'ne atanmış olup görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.